Projektuppdrag Syd

Projekt- och Byggadministration sedan 1989

Projektuppdrag Syd är en konsultverksamhet som har arbetat med projekt- och byggadministration i Malmö sedan 1989. Vi har stor erfarenhet av projektledning i byggbranschen, inklusive ombyggnationer och nybyggnationer av olika slag.

Projektuppdrag Syd har även ett väl uppbyggt nätverk av externa partners och ett gott internt samarbete där de drar nytta av varandras kompetens för att säkerställa att specifika behov och krav inom varje projekt möts.
Projektuppdrag Syd kan bistå dig som är i behov av en Kontrollansvarig, en Besiktningsman eller upprättande av en kalkyl inför ditt kommande projekt. Du hittar mer om hur de skulle kunna hjälpa dig i ditt kommande projekt under deras tjänster på deras hemsida.

Projektuppdrag Syd har genomfört uppdrag som omfattar ny- och ombyggnader av industrier, skolor, kontor, administrationsbyggnader, sjukhus, bostäder etc. Vi utför i huvudsak uppdrag med projekt- och byggadministration inom byggsektorn.

Projektuppdrag Syds kunder är främst företag inom fastighetsbranschen och deras hyresgäster där de projektleder diverse lokalanpassningar, både för boende och företag – stora som små.

Våra värdeord är enkelhet, engagerade och lagbyggare

Enkelhet

Med enkelhet menar vi att vi är ärliga, pålitliga och professionella. Vi håller vad vi lovar, och vi tar ansvar för vårt arbete. Vi är öppna för feedback och ständig utveckling.

Engagerade

Som engagerade strävar vi efter att hitta rätt kompetens för våra projekt. Vi vill skapa värde och välmående för våra kunder och våra anställda. Vi erbjuder god service, flexibilitet och kreativitet, och löser problem och stöttar varandra. 

Lagbyggare

Som lagbyggare arbetar vi tillsammans för att nå våra mål. Vi bryr oss om och respekterar varandra, och vi har kul på vägen. Vi är ödmjuka inför uppdrag och utnyttjar varandras styrkor och personligheter.  

Jobba hos oss

Här finner ni våra lediga tjänster

Spontanansökan