Nyheter
 • Ny anställd
  2018-09-05
  Projektuppdrag välkomnar Tina Tingslund som närmast kommer från Stadsbyggnadskontoret i Malmö. Tina kommer ta uppdrag som Kontrollansvarig enl PBL och projektledning.
 • Plant GP 2018 Grönsaksfabriken färdigställd
  2018-07-03
  Idag, 3 juli blev Foodhills grönsaksfabrik i Bjuv klar för att köra igång ärtsäsongen 2018. Kontakta Fredrik Hector för mer info.
 • Padel Court 9, Höllviken invigd
  2018-06-16
  Padel Court 9, Höllviken invigd den 16 juni. Kontakta Sofia Blom för mer info.
Dagen i historien
Idag - Fredagen den 22 Mars 2019
Kennet Kent

1996 - En ny femtiokronorssedel, med Jenny Lind som motiv, tas i bruk i Sverige.

Masthusen Kv 11


Området trafikeras redan idag av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var femte minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn. Men det kommer även att finnas goda möjligheter till att använda bilen, både inom och utanför området. Den planerade diagonalen kommer att bli ett multifunktionellt stråk, en mötesplats och ett vardagsrum som både känns tryggt, inbjudande och levande.
Masthusen blir en tillgänglig och öppen del av Västra Hamnen. Här kommer en helt ny levande stadsdel att växa fram med service, handel, restauranger, verksamheter och utrymme för fritidsaktiviteter. Gående och cyklister kommer att prioriteras och området kommer att omges av flera stråk, torg och gröna platser. 


Vår handläggare Peter Titoff