Nyheter
 • Ny anställd
  2018-09-05
  Projektuppdrag välkomnar Tina Tingslund som närmast kommer från Stadsbyggnadskontoret i Malmö. Tina kommer ta uppdrag som Kontrollansvarig enl PBL och projektledning.
 • Plant GP 2018 Grönsaksfabriken färdigställd
  2018-07-03
  Idag, 3 juli blev Foodhills grönsaksfabrik i Bjuv klar för att köra igång ärtsäsongen 2018. Kontakta Fredrik Hector för mer info.
 • Padel Court 9, Höllviken invigd
  2018-06-16
  Padel Court 9, Höllviken invigd den 16 juni. Kontakta Sofia Blom för mer info.
Dagen i historien
Idag - Fredagen den 22 Mars 2019
Kennet Kent

1895 - Bröderna Lumière anordnar den första allmänna visningen av rörliga bilder.

Jobba hos oss

Bli en av oss, vi söker just nu ytterligare medarbetar som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta någon av oss!
Bli en av oss, vi söker just nu ytterligare medarbetar som vill utvecklas och växa tillsammans med oss. Har du några frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta någon av oss!


Genom vår mångåriga verksamhet i Malmö har vi ett väl utbyggt nätverk av partners/kolleger som vi samarbetar med där uppdragen så kräver. I Malmö är vi för närvarande sju personer som arbetar med projekt- och byggadministration.Våra genomförda uppdrag omfattar ny- och ombyggnader av industrier, skolor, kontor, administrationsbyggnader, sjukhus, bostäder etc. men även restaurering av kulturhistoriskt värdefull bebyggelse. Vi utför i huvudsak uppdrag med projekt- och byggadministration inom byggsektorn. Projektuppdrag AB har varit verksamma i Malmö sedan 1 juni 1989.


Som projektledare hos oss får du möjlighet att delta i hela byggprocessen från första idéstadiet till den färdiga slutprodukten, där projektledarens uppgifter bl.a. är att samordna de olika aktörerna i projektet såsom beställare, leverantörer och konsulter. Du får delta i och medverka till att projekten styrs mot fastställda mål samt vid upprättandet och uppföljning av tidplaner, kvalitetsplaner och ekonomi samt att korrekta handlingar finns framtagna vid rätt tidpunkt.


Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett företag under tillväxt.


I en trevlig och modern miljö får du som medarbetare ta del av en stark gemenskap och frihet under eget ansvar.


Vi tror att du har goda kunskaper om byggprocesser och nyckelaktiviteter i de olika skedena. Vi tror att du erhållit dessa erfarenheter genom relevant utbildning och minst tre års erfarenhet från bygg-, installations- och/eller fastighetsbranschen. Du är van att läsa och upprätta tekniska dokument från konsult eller entreprenörsleden, samt känner dig trygg med ekonomiskt ansvar.


 


 


Fyll i formuläret och klicka på skicka